Napisano 11 Czerwiec 200519 l Witam przed sekunda naszla mnie mysl:) mozna by zrobic temat gdzie mozna by wrzucac wlasne probki materialow testy renderow itp. zeby spytac sie opini uzytkownikow:) porady, bylo by to polaczenie speed modeling i light contest tyle ze model by sie nie liczyl tylko render matrialy:) moze by na zwyklych kulach itp. chodzi o to ze majac jakis material (badz render) chce sie was spytac co w tym poprawic a wip'a nie chce nowego stawiac a do pomocy to tez sie nie nadaje bo takie testy moga trwac kilka dni itp. chyba rozumiecie moja propozycje:D?? aha wiem ze jest takie cos jak baza wlasnych matrialow ale to nie chodzi o to.... pozdro
Napisano 11 Czerwiec 200519 l To dobty pomysł ja myśle:) Tylko nie wiem po co tu pisałeś, zrób temat w texturing & lighting i albo zdobedize popularność i przyklejenie albo nie
Napisano 12 Czerwiec 200519 l Byl topic o wlasnych materialach, jak byly fajne to do galerii trafialy jak nieciekawe to znikaly. Ale uwazam ze pomysl dobry, tylko ze trzeba byrobic kilka renderow [scena, biale tlo, tylko hrdi itd] By trzeba jakies zasady tego okreslic, ale przydaloby sie na pewno. Dla mnie super pomyslem by bylo zeby kazdy po skonczeniu sceny wrzucal swoje tekstury i materialy o ile by chcial sie podzielic. Bo jest duzo fajnych materialow z prac tu na wipach [lakiery, skora, cegly] Co wy na to?
Napisano 12 Czerwiec 200519 l Autor AGmakonts-->nom moze masz racje ale chyba przydalo by sie zebym mial(jako pierwszy post w temacie) jakies probki , problemy, wachania itp.:) illy--> no to tez jest pomysl tylko ciekawe czy ludzie dzielili by sie wlasnymi materialami hmmmmmm:) pozdro