gelart Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 szklany zamek w trawce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tregarth Posted June 2, 2003 Share Posted June 2, 2003 Calkiem ladnie... ale mozesz sprobowac dodac wiecej detali, wowczas moglyby sie ciekawie zalamywac te mapki z tla... no i sprobowac zrobic jakis grunt dla tego zameczka...? ale to tylko zdanie nowicjusza wiec mozesz zawsze poczekac na opinie jakiegos experta :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Kucharz Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 Całkiem fajne - dobra perspektywa - brakuje mi jednynie \"ciekawszego\" tła - może jakiś robaczek, pajączek - bedzie naturalniej - jakaś uschnieta trawka na piasku - OGÓLNIE NIEXLE POZDRAWIAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeG Posted June 3, 2003 Share Posted June 3, 2003 calkiem fajny pomysl mam w sumie te same \"ale\" co tomasz kucharz ..tlo jest paskudne psuje mi effekt fajna textura piasku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts