Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

3D Studio MAX 5 jakie ma wymagania aby idealnie chodziło ?

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe jepiej nie pytaj bo zawału dostaniesz. Wiem ze niektore firmy uzywaja plyt z dwoma procesorami do obslugi max\'a.

Napisano

Oj duże! Kumpel ma 1GHz, 128 ramu, GeForce 3 MX i chodzi mu jak max R.3 na 233MHz, 32 ramu i bez akceleratora. Ale jak chcesz, żeby chodził szybciej (dużo) to musisz zmienic klawiaturę i myszkę na szybsze (powiem ci w tajemnicy, że ja znam na to niezawodny sposób: skróć kable do minimum, żeby sygnał krótszą drogę do przebycia. Jak wiesz z fizyki kable stawiaja opór, a im krótszy kabel tym krótszy czas pszesyłu sygnału)[killer]

Napisano
  • Autor

A na procku 2,4 giga i karta graficzna GeForce FX 250 mega i 512 DDR (czyli giga zwykły ram) :)

Napisano

tomman hehehe

Napisano

he he popieram jak najkrótsze kable do myszek klawiatur i nawet zintegrowałem sobie dysk twardy z płytą główną, [rotfl2] a tak poważnie to Max idealnie będzie chodził przy edycji czajnika, i nawet render z 1 światłem będzie idealnie szybki, a jeśli masz duuużo kasy to polecam http://www.pclab.pl/?art=&sid=4165&mode=nested&order=0[boje i na przykład garść najszybszych Athlonów [lol2] i możesz pracowac wygodnie

Napisano

Zeby smigal jak nalezy to proponowal bym min 512-1024 MB RAM DDR, procek tak z 2400 radeon 9700 (ewentualnie 8500 czyli dzisiejsze 9100)

Napisano
  • Autor

filmy no może nie ale piękną wypaioną grafikę

Napisano

wymagana jest cierpliwosc...

Napisano

No ładnie. Ja mam PIII 800 MHz a ramu 368 Mb. Karta riva Vanta32Mb. Według waszych opisów pewnie bym nawet nie odpalił maxa 5. A jakoś pracuje się na nim i efekty chyba też nie najgorsze:D

Napisano
Originally posted by Tomasz Kucharz

ja mam

procek 2000 na płycie GB GA7VAX + 1,6 GB ramu + karta graf GF TI 4200 125 DDR agp x8 - i dalej mi mało

kto ci ukradł te 3mega pamieci z katry graficznej [lol2] masz moze myszy w kompie :P

Napisano

a tam ja robilem na celeronie 433 i matroxie 16 mb i 64 ram i jakos szlo :D[lol2][lol2]

Napisano

alekander

Moze by napisac o tym tutorial z dopiskiem \'nie probuj tego w domu\'.

nie tak

\"Robisz to na wlasna odpowiedzialność\" tak to mialo chyba napisane

Napisano

styknie 4 procesorowy komp z intelami 2.2GHz 40GB RAM ECC, HDD 20TB , projektor, grafikamo tu bym walnoł w zaleznosci kto co lubi ale nie te z pułek high-end tylko z power-high-endna takim mozesz spokojnie tworzyc samochodzy i twarze :D

a tak serio to nie wielkie wymagania, procesor najlepiej 1GHz, 512RAM DDR 333MHz, grafika nie mniejsza niz GF4 4200 ti lub Radeon 9500 Pro i mozesz robic juz cos.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.