Gość Pietra Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Jestem nowym urzytkownikiem Maxa, zaczynam juz cos tam tworzyc ale to jeszcze nie to czego oczekuje. Słyszałem coś o jakich renderach?Co to jest i z kad moge je ściągnąć.Lamerkie pytanie co???[rotfl]
Pablo Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 heh :)..rendery sa ta pluginy do maxa dzieki ktorym mozna pokazac to co sie wymodelowalo w maxie z nalozonymi texturami/oswietleniem/odbiciami itd. Standardowym renderem jest Scanline..aby cos wyrenderowac nacisnij F10 lub Shift + Q Inne bardzo znane rendery to: -Brazil -Final Render -Vray pozdr
Gość Pietra Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 T już jako tako załapałem czytając różne stronki ale one dają większe możliwości niż podstawowy render maxa?i skad moge je sciagnąc??
Gość Karawan Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Kurna mać !!!! (soory) Je się kupuje a nie ściąga....[killer]
yataryba Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 co do tych renderooff to ,mozesz sobie sciagnac wersje testowe .np pod tym linkiem na tej stronce .tylko sciagnij taki ktoory pasuje do twojej wersji maxa http://www.max3d.pl/download/render.php milej zabawy z maxem [papapa]
Rekomendowane odpowiedzi