Napisano 14 Czerwiec 200519 l Witam! Czy ktos wie jak zrobic okno, ktore jest dzielone slupkiem, ale nie w srodku! Potrzebuje takich ksztaltow, gdzie slupek srodkowy bylby przesuniety na jedna strone. Jak dotad wstawiam dwa okna: jedno szersze i drugie wezsze i wyrownuje je tak, zeby nie bylo miedzy nimi przerwy. Ale niestety wtedy przewaznie jedno z nich nie wycina sie w scianie... Szukam tez dostepu do roznego rodzaju gotowych ksztaltow. W jaki sposob mozna wstawic w sciane okno zrobione poza nia, (w innym miejscu przestrzeni) tak zeby sie wycielo? Pozdrawiam!
Napisano 14 Czerwiec 200519 l Ja w ogóle nie używam tych wynalazków. Pobawiłem się nimi na początku i mi przeszło. Takie okno jak mówisz to ja linią robie w minute i nie trace czasu i nerwów na AEC-okna. A otwór w ścianie robi sie na conajmniej kikla sposobów równie szybko i bardzo precyzyjnie.
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Autor no super, rzeczywiscie lepiej linie wyciagac... Ale zeby wyciac to w scianie to musze jeszcze boxa na szerokosc sciany dorobic i oteksturowac, zeby sie ladnie wycial, czy jest jakis prostszy myk? Edytowane 1 Grudzień 200816 l przez pablo102