Gość Snakeyes Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 No to teraz taki inny design o bleach'u (takie anime ;)). O to adres ... http://www.sn.k9.pl/sp.jpg P.S Nie czepiajcie się tej czcionki na logu i nad, wiem, że mało czytelna :/ ...
t0m3k Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 stronka w porzadku nie podoba mi sie tylko to ze polowa tekstu jest po polsku a polowa po angielsku :/ ("postery"?? po polsku to chyba "plakaty" a jesli juz po angielsku to raczej "poster's") pozdro...
xeav Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 -mam wrażenie, że ta stronka jest przygotowywana na niską rozdziałkę - menu zbyt szerokie
tweety Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Asci?? chyba ASCII (American Standard Code for Information Interchange). chyba że to znaczy coś innego.
DeeXteR Napisano 16 Czerwiec 2005 Napisano 16 Czerwiec 2005 Jak stronka bedzie tych rozmiarów to zmień to kratkowane tlo na jakies "mniej" bo na wiekszej rozdzielczosci np. 1280x1024 ludzie oczopląsu dostana -pokombinuj cos z rozszerzalnością strony (w bok) w zależności od rozdzielczości -menu fakt za szerokie...a te wpisy w menu to jakies takie na chybil trafil bez stopnia ważności kolorki nawet fajne ale kolumna za waska jest....jak ja zupgradeujesz materiałami to będzie dłuuuga srajtaśma w dół...pooglądaj inne stronki szerokości etc.. Pozdrawiam
Gość RyaN.pl Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 niezbyt ladna ta stronka.... choc najgorsza tez nie jest.
Maceo Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 Taki sajt za 200 zł, albo zrzyna z szablonów do PhpBB. Czcionka zbyt wybajerowana. Jeżeli wiesz, że jest nieczytelna, to zmień ją.
Rekomendowane odpowiedzi