Napisano 14 Czerwiec 200519 l No to teraz taki inny design o bleach'u (takie anime ;)). O to adres ... http://www.sn.k9.pl/sp.jpg P.S Nie czepiajcie się tej czcionki na logu i nad, wiem, że mało czytelna :/ ...
Napisano 15 Czerwiec 200519 l stronka w porzadku nie podoba mi sie tylko to ze polowa tekstu jest po polsku a polowa po angielsku :/ ("postery"?? po polsku to chyba "plakaty" a jesli juz po angielsku to raczej "poster's") pozdro...
Napisano 15 Czerwiec 200519 l -mam wrażenie, że ta stronka jest przygotowywana na niską rozdziałkę - menu zbyt szerokie
Napisano 15 Czerwiec 200519 l Asci?? chyba ASCII (American Standard Code for Information Interchange). chyba że to znaczy coś innego.
Napisano 16 Czerwiec 200519 l Jak stronka bedzie tych rozmiarów to zmień to kratkowane tlo na jakies "mniej" bo na wiekszej rozdzielczosci np. 1280x1024 ludzie oczopląsu dostana -pokombinuj cos z rozszerzalnością strony (w bok) w zależności od rozdzielczości -menu fakt za szerokie...a te wpisy w menu to jakies takie na chybil trafil bez stopnia ważności kolorki nawet fajne ale kolumna za waska jest....jak ja zupgradeujesz materiałami to będzie dłuuuga srajtaśma w dół...pooglądaj inne stronki szerokości etc.. Pozdrawiam
Napisano 18 Czerwiec 200519 l Taki sajt za 200 zł, albo zrzyna z szablonów do PhpBB. Czcionka zbyt wybajerowana. Jeżeli wiesz, że jest nieczytelna, to zmień ją.