Napisano 3 Czerwiec 200321 l Wiem ze to o co zapytam wiekszosc z Was wie ale ja nie mam zielonego pojecia jak uruchomic v-ray\'a przegrywam pliki do root itp (z tym problemu nie mam) Problem zaczyna sie w czasoe gdy wybieram current render wybieram vray i pokazuje mi sie jakies okno z authorition code a nie mam go POMOCY!!!
Napisano 25 Sierpień 200321 l PENdzel... doceniam twoja pracę jako moderatora tego działu i uważam że duzo wiesz na temat V-Ray\'a, ale czy kur... dla ciebie receptą na wszystko zawsze jest: \"...ściągnij nowe demo...\" !!
Napisano 25 Sierpień 200321 l hej , tylko bez przeklenstw! jak cos masz do Pendzla do sa wiadomosci u2u
Napisano 26 Sierpień 200321 l spokojnie - wytlumaczylem koledze czemu tak powiedzialem - juz wie ze inaczej w tym wypadku nie moglem...
Napisano 26 Sierpień 200321 l Chciałbym oficjalnie przeprosić PENdzla... moja opinia była spowodowana frustracją w poszukiwania użytecznych informacji na temat V-RAy\'a, a tu co druga odpowiedź brzmiała j.w. Po ustaleniu wszystkich faktów oraz okoliczności oddaje honor PEndzlowi. Miał całkowita rację ;D AMEN
Napisano 26 Sierpień 200321 l a ja Oficjalnie przepraszam kolege Valoos\'a - niektorych rzeczy nie mozna pisac na tym forum ...:(