MohSETH Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 Wiem ze to o co zapytam wiekszosc z Was wie ale ja nie mam zielonego pojecia jak uruchomic v-ray\'a przegrywam pliki do root itp (z tym problemu nie mam) Problem zaczyna sie w czasoe gdy wybieram current render wybieram vray i pokazuje mi sie jakies okno z authorition code a nie mam go POMOCY!!!
STANEK Napisano 3 Czerwiec 2003 Napisano 3 Czerwiec 2003 uruchom wpis do rejestru - powinno pomóc. Pozdrawiam.
Valoos Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 PENdzel... doceniam twoja pracę jako moderatora tego działu i uważam że duzo wiesz na temat V-Ray\'a, ale czy kur... dla ciebie receptą na wszystko zawsze jest: \"...ściągnij nowe demo...\" !!
klower Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 hej , tylko bez przeklenstw! jak cos masz do Pendzla do sa wiadomosci u2u
PENdzel Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 spokojnie - wytlumaczylem koledze czemu tak powiedzialem - juz wie ze inaczej w tym wypadku nie moglem...
Valoos Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Chciałbym oficjalnie przeprosić PENdzla... moja opinia była spowodowana frustracją w poszukiwania użytecznych informacji na temat V-RAy\'a, a tu co druga odpowiedź brzmiała j.w. Po ustaleniu wszystkich faktów oraz okoliczności oddaje honor PEndzlowi. Miał całkowita rację ;D AMEN
PENdzel Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 a ja Oficjalnie przepraszam kolege Valoos\'a - niektorych rzeczy nie mozna pisac na tym forum ...:(
Rekomendowane odpowiedzi