tweety Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 kompresja okrutna :/ co do samych prac to nie widzę w nich nic szczególnego. ot kilka zdjęć, parę filtrów z PSa i trochę zabawy z kolorem. wg mnie najlepsza pracka z tych wszystkich to ta: http://www.max3d.pl/forum/attachment.php?attachmentid=17439 jakoś nie wiem czemu ale lubię takie małe psychodelki z kobietami ;) ogólnie witam na forum :)
Plastique Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Jeśli to początki to nawet ładnie. Musisz pamiętać jednak że peesowe filtry to tylko jedno z wielu narzędzi tym samym dobre prace niemogą opierać się wyłącznie na nich. Pozdrawiam, Witam, Powodzenia.
HEKTOR Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam! Prace nie są złe. No najbardziej do gusty przypadła mi 4 praca i 2 tyle że ta kompresja tutaj jest trochę przesadzona. No ale czekam na następne pracki. Pozdrawiam!
Azazello Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Widać, że grafy bardzo początkujące, ale przecież od czegoś trzeba zacząć:) Pierwsza pracka nawet całkiem przypadła mi do gustu. powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi