TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 jak mam to polaczyc kazdy osobny element ma editable poly, natomiast jesli zaznaczam je obydwa razem i daje convert to editable poly to mi nie chce je tam skonwertowac zeby, mogl te vertexy polaczyc i zeby powstal polygon ktorego tam brakuje !! POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 jeden obiekt convert to editable poly, wchodzisz w edycje(zakładka modify), 'attach' klikasz na drugi obiekt :P potem weldujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 Nie za bardzo rozumiem screena ale tu chodzi chyba o attach. Wybierasz jeden obiekt (przekonwertowany na EditablePoly) potem wybierasz Attach i klikasz ten drugi obiekt. No i potem za pomocą Create tworzysz ten brakujący polygon. P.S. Chyba ktoś mnie wyprzedził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2005 jeszcze jedna sprawa co tu mam zrobic vertexy sa ok a po smooth jakas glupota jest :) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 może nie zweldowałeś w tym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Czerwiec 2005 Share Napisano 15 Czerwiec 2005 na pewno nie zweldowałeś w tym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Czerwiec 2005 Share Napisano 16 Czerwiec 2005 albo zle widze alb zostawiłes 'pusty' vertex, czyli niepołączony edgem :P może to wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 tez sadze ze to vertex bo innego wytlumaczenia raczej nie ma ;D . Nastepnym razem dawaj zdiecia troche lepszej jakosci ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi