Grimor Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Prosze o pomoc!! Nie moge zainstalowac 3ds max 6 i 7 na win xp pro sp1 a na sp2 nie mam miejsc na systemowym. Czy ktos by moglby mi dac link do 3ds max 5??? PLZ Albo chociaż jakas inna rade dac?? moje GG:9240300
TrojkaT Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 czemu nie mozesz ?? opisz dokladnie co sie dzieje nie chce sie instalowac czy po instalce nie dziala ??
Gordy Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Nie znam zwyczajów tego forum ale linka to najwyżej dostać możesz do demo. Ważne jest także (jesli posiadasz oryginał) abys podał błędy jakie występują podczas instalacji + PC spec. Jeśli nie ma żadnych komunikatów to idziesz do: mój komputer -> zarządzaj -> podgląd zdarzeń -> system lub aplikacja Tam znajdziesz logi zdarzeń. Przeczytaj lub skopiuj tutaj to może ktoś ci pomoże.
Grimor Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Ok tzn ja chce tylko triala mam Windows XP Profesional SP1 w readme pisze ze trzeba sp2 wiec potrzebuje 3ds max 5 trial bo do 5 nie trzeba sp2 a blad brzmi tak: gdy urochamiam 3dsmaxsetup.exe : The Windows Instaler 2.0 (mam 3.1) runtime can only be instaled with Windows NT service pack 6 or higher. Please instal Windowas NT SP6 and return the instalation. A gdy uruchamiam 3dsmax.msi to mi wysakuje : Cos tam ze nie moze usyskac dostepu do instalatora. Tak sie dzieje gdsy prubuje zaisntalowac 3ds max 7 albo 6
VGT Napisano 17 Czerwiec 2005 Napisano 17 Czerwiec 2005 Zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat wątku.
Grimor Napisano 17 Czerwiec 2005 Autor Napisano 17 Czerwiec 2005 Ok juz rozwiazalem ten problem :] Wystarczylo usunac poprawke systemy Windows instaler 3.1 :] czasem te poprawki moga nawet zaszkodzic :] A linka jesli macie to dajcie b. mi sie przyda jak mi nie pojdzie 7 :D
Rekomendowane odpowiedzi