Napisano 17 Czerwiec 200519 l Prosze o pomoc!! Nie moge zainstalowac 3ds max 6 i 7 na win xp pro sp1 a na sp2 nie mam miejsc na systemowym. Czy ktos by moglby mi dac link do 3ds max 5??? PLZ Albo chociaż jakas inna rade dac?? moje GG:9240300
Napisano 17 Czerwiec 200519 l czemu nie mozesz ?? opisz dokladnie co sie dzieje nie chce sie instalowac czy po instalce nie dziala ??
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Nie znam zwyczajów tego forum ale linka to najwyżej dostać możesz do demo. Ważne jest także (jesli posiadasz oryginał) abys podał błędy jakie występują podczas instalacji + PC spec. Jeśli nie ma żadnych komunikatów to idziesz do: mój komputer -> zarządzaj -> podgląd zdarzeń -> system lub aplikacja Tam znajdziesz logi zdarzeń. Przeczytaj lub skopiuj tutaj to może ktoś ci pomoże.
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor Ok tzn ja chce tylko triala mam Windows XP Profesional SP1 w readme pisze ze trzeba sp2 wiec potrzebuje 3ds max 5 trial bo do 5 nie trzeba sp2 a blad brzmi tak: gdy urochamiam 3dsmaxsetup.exe : The Windows Instaler 2.0 (mam 3.1) runtime can only be instaled with Windows NT service pack 6 or higher. Please instal Windowas NT SP6 and return the instalation. A gdy uruchamiam 3dsmax.msi to mi wysakuje : Cos tam ze nie moze usyskac dostepu do instalatora. Tak sie dzieje gdsy prubuje zaisntalowac 3ds max 7 albo 6
Napisano 17 Czerwiec 200519 l Autor Ok juz rozwiazalem ten problem :] Wystarczylo usunac poprawke systemy Windows instaler 3.1 :] czasem te poprawki moga nawet zaszkodzic :] A linka jesli macie to dajcie b. mi sie przyda jak mi nie pojdzie 7 :D