Napisano 4 Czerwiec 200321 l Autor nie RPG na podstawie \"Wladcy Pierscieni\" Tolkiena. bedzie mozna polowac by zdobyc zywnosc.
Napisano 4 Czerwiec 200321 l chyba chodzi o tekstury obiektów.[hmmm][hmmm][hmmm][hmmm][hmmm] Giorgione
Napisano 4 Czerwiec 200321 l Autor jak chodzi o textury to sa, ale nie mojego autorstwa. moze zamieszcze dzis wersje z texturami (jak znajde czas )
Napisano 6 Czerwiec 200321 l Oooo, fajne zwierzaki. O ile tekstury to nie rozjeżdżające się zdjęcia to będzie bardzo fajnie :).
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Jak się postarają i troche artyzmu i geniuszu w sobie odkryją to kto wie ..... :D
Napisano 13 Czerwiec 200321 l no, elf jak elf. Ale moglbys pokazac siateczke? Jezeli mozna oczywiscie :D.
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor malo szczegolowa ? inne czesi ubrania jak np: plaszcz czy jakies nakrycie glowy beda oddzielnnnymmi meshami. oto wire:
Napisano 13 Czerwiec 200321 l mi chodzi o szczegółowość textury..w sensie małego jej urozmaicenia...:) jakieś wszywki, zeszywki...wiązadłą buta...bardziej wyraźne kieszenie...a nie czysty materiał :) ale wygląda to razem bardzo przyzwoicie :D pozdro...
Napisano 13 Czerwiec 200321 l czesc! w sumie, to co mozna zrobic w zwyklej koszuli? a to cos na glowie to sa wlosy, nie czapka? bo wyglada bardzo czapkowato... przydalaby sie im grubosc.
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Zgadzam się z Phantomem w 100%. A ten elf to musztre ma czy czeka aż go przybiją do krzyża w wersji lite?? :D
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor khie khie :) darkelf: to 100% wlosy ( jest nawet mala kitka :)) co do textury to chyba nie ma co wydziwiac ze szczegolami to zwykly elf (zreszta model jest testowy). moze tego nie widac , ale kolnierz jest zdobiony. mORPH: jestem w trakcie riggowania tegoz elfa :) w jakiej pozycji chcesz go zobaczyc :-? :D
Napisano 13 Czerwiec 200321 l Autor gra shoot a hobbit :D:cool::D http://www.wladca.pl/dzialy/4/site/wol_02.php?menu=wolne
Napisano 15 Czerwiec 200321 l witam!! Petrik twoje modele czy wszystkich czlonkow rotn ? Jesli twoje to nice :) Widze ze cos sie zaczyna dziac w tym rotn jak w nim bylem to sie opierdalalem :D Ladnie ladnie
Napisano 15 Czerwiec 200321 l Autor hehe witam dlugo ( bardzo ) nie bylo pana :D. modele sa moje, nikt najwyrazniej nie chce zamieszczac ( albo nie wie ze istnieje 4um o maxie :D ) oj dzieje sie w rotn dzieje ... ;)
Napisano 15 Czerwiec 200321 l Czesc :)) Pewnie sam zaczeles wszystko robic co ? :D Jak tam Nehru ? moze lepiej pogadajmy na gg :) kiedy bedziesz ? bo nie moge ci nigdy zlapac :| vzdenerwowany]
Napisano 16 Czerwiec 200321 l Autor :). nheru ? nie rozmawialem z nim z pol roku, nie wiem co sie z chlopakiem dzieje :). mam od **uja nauki na gg wogole nie zagladam :(. moze w wakacje ? :D
Napisano 17 Czerwiec 200321 l Czesc :) eh cholera tez go niewidzialem ani ciebie :P tylko dostalem wiadomosc :) ale dobre i to :D Czekam na ciebie po sesji i powodzenia mi sie udalo !! powiedzmy prawie :P