Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Mam problem z laczeniem dwoch boxów powedzcie mi jak sie laczy postram sie przeslac wma jkiegos screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 grimor a jakiego progsa uzywasz ? I zalezy jeszcze jak chcesz zlaczyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 No to uzywam 3ds max'a 7 A polayc chce je bokami (bocznymi scianajmi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 to moze po przez laczenie wierzcholkow ;) albo bridgem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 ok zrobilem tu tutka troche niedopracowany ;) i duzo zajmuje ale spieszylo mi sie ;] mam nadzieje ze o to ci szlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Ale jak?? Bo od wczoraj sie bawie dopiero 3ds maxem gdzie znajde te opcje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 uwierz mi ze to jeszcze nie dla ciebie ... poczytaj tutoriale o modelowaniu w dziale tutoriale na max3d.pl no chyba ze komus chce sie bawic w przedszkolanke ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 help w maxie jest bardzo dobry dla poczatkujacych tylko ze jest po ang. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Ok thx za screeny juz czaje!! :D a hlepa nie mam bo mam okrajna wersje :D A ang. umiem bardzo dobrze :D Thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 nom tez sugerowal bym poczytac user referance, albo znalesc ochotnika sadomasochiste ktory cie przez gg tego nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Juz mam projekcik jeszce tylko texturki zrobie i moze pokaze na forum swoja pierwsza samodzielna prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 tutaj znajdziesz brakujace pliki helpa ;) http://nct.digitalriver.com/fulfill/0049.017/download/2005-b3c45a8e21f1f4196f637082618ea69b-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grimor Napisano 18 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2005 Dzieki za linka :] Ale juz sobie sciagnelem ebooki mam nadzieje ze jakos mi wyjedzie ten projekt :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 18 Czerwiec 2005 Share Napisano 18 Czerwiec 2005 i whish u a luck . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi