Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam. Od niedawna zaczełem się bawić w 3ds max'ie 7:P zrobiłem słońce.... ,ale czegoś tam brakuje. Natomiast brakuje gwiazd, a ja nie wiem jak zrobić, żeby były w tle :( pomóżcie plz!!

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

video post > effects > starfield

lug znajdz trexture gwiazd i dodaj do evoirment

Napisano
  • Autor

i tak samo mam zrobić jak chcem dodać tło takie, no słońce, chmury na górze itp?

Napisano
  • Autor

powiedz gdzie to jest, bo ja mam 7:/ i nie widze tego video post > effects > starfield

Napisano

enviroment masz w zakładce rendering efekty tez :P skrót to chyba klawisz 8 ale nei jestem pewien, poczytaj helpa maxa moze cosik sie dowiesz wiecej ;)

Napisano

ze co ? ja bym zrobił na zasadzie reset, merge file :P i wstawiasz z tego pliku scenke or przełącz render pod f10 w assign render na inny i z powrotem.

Napisano
  • Autor

no opcje w render scene żeby opcje były takie jak po instalowaniu. ,bo coś spieprzyłem

Napisano

łopatologicznie to będzie - jak uruchamiasz 3ds max od nowa to masz znowu ustawiania standardowe czyli początkowe :] albo daj opcje reset w menu file

Napisano
  • Autor

robie to, ale ciągle mi się nie pokazuje gizmo :/ i uruchamiałem kilka razy i nic :(

Napisano

wez sie opanuj człowieku - nie pisałes nic o gizmo a teraz wyskakujesz załoze sie ze nawet nie szukałes - klawisz x i czytaj tutki a nie zasmiecasz forum - i wogóle niech to admin skasuje wątek bo to cyrk jakis jest, w co my gramy w 100pytan ?