Napisano 19 Czerwiec 200519 l Jest to moja pierwsza próba z jako takim wzornictwem. Mam nadzieje ze nie ma niczego takiego na świecie i ze nie jestem tym drugim :P 1024x768 A ze nie mam pojęcia o zasadach przedstawiania projektu to nie pokażę zadnej planszy a jezeli chce ktos zobaczyc wymiary to tutaj jest prowizorka >>>klik
Napisano 19 Czerwiec 200519 l yyy ... z planszy wynika ze ejst to Ultra nisko profilowy fotel tak samo i kanapa ... wg. mnie 25 cm wysokosci na siedzisku to troche za malo ... przynajmniej tak wynika z planszy ... ---Edit--- sama forma mi sie nie podoba ... ciezko mi w oko wchodza te skosy ...
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Autor Fakt :/ Poprawiłem, dodałem, zmieniłem... Do wymiarów z poprzedniego posta dodać 15 cm :D W sumie od ziemi do tyłka będzie jakies 40 cm...
Napisano 19 Czerwiec 200519 l skosy za bardzo dają po oczach...a co do planszy to brzydka jest typografia (a raczej jej brak).Popatrz na plansze szeryfów i innych peterów :P A co do wygody to niechciałbym się opierać na kancie z tyłu kanapy bądź fotela.Najlepszy jest podnóżek i on zostaje bohaterem tej pracy ;] pozdr.
Napisano 19 Czerwiec 200519 l Jeżeli chodzi o wygląd to nie są najgorsze. Estetyczne, ale trochę naiwne (puzzle). nie wiem jeszcze jakby sprawdziły się takie oparcia. Na laika ok;)
Napisano 20 Czerwiec 200519 l Autor chveti: No co do braku typografi w planszy to się zgadzam, ja nawet nie nazwał bym tego planszą ;) Maceo: Naiwne hmm może i tak :D ale dzięki :)