j3d1 Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 Czy znacie jakis dobry sposob na zrobienie wlasnej mordy ? tzn. taki jak najbardziej realistyczny, ale nietrudny (wiem ze teraz niezle powiedzialem: realistyczny, ale nietrudny:)), no taki w miare nietrudny.
Gość Karawan Napisano 4 Czerwiec 2003 Napisano 4 Czerwiec 2003 czlowieku zes kURNA oszalal??? zajebisty sposob na zrobienie wlasnej mordy? Naćpany jesteś czy co? Grzeczniej nie umiesz?? WIesz jak jest najszybciej? idz do fotografa i powiesz \"zrob mi zajebisty portret mordy\"... [urwanie glowy][killer][killer][killer][killer][killer][killer][killer]
Tomasz Kucharz Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 E--- ludzie co wam sie dzieje - coś ty koleś z buszu - PS: po raz pierwszy widze tutaj takie słownictwo - chyba naprawde sie koleś naćpałeś
Gość Karawan Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Tomasz mam nadzieje ze to nie o mnie z tym nacpany tylko ze dolaczas sie do mojej opinii !!!
ikim Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Praca praca i jeszcze raz praca, proponuje jednak zacząć od słownictwa:]
Tomasz Kucharz Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Karawan - widze ze Cie gościu tak wq... że nie przeczytałeś posta dokładnie - nie do CIebie :-)
j3d1 Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Napisano 5 Czerwiec 2003 Wchodze na forum, patrze, o spoko, 6 odpowiedzi, moze cos napisali, a tu wyklady o slownictwie :) Mniejsza z tym. Sorki za slownictwo, ale bylem nacpany :P A tak na serio, to znacie jakis fajny (powtarzam fajny, a nie za...ekhem) sposob na autoportret ? Wiem ze na bodajze 3dtotal.com jest tutek, ale pomija on etap modelowania:( A to jest to, co wlasnie probuje sie jakos dowiedziec... Pomozcie
Acid_19 Napisano 5 Czerwiec 2003 Napisano 5 Czerwiec 2003 Modelowanie masz opisane w tutku JOANE de ARC.. na 3dtotal
j3d1 Napisano 5 Czerwiec 2003 Autor Napisano 5 Czerwiec 2003 THX. Tam jest dosc niezle opisane, ale czekam na dalsze propozycje. I w miedzyczasie zabieram sie za robote:)
Rekomendowane odpowiedzi