Napisano 21 Czerwiec 200519 l Postanowiłem wziąć udział w bitwie korzystając ze swojej wcześniejszej, niedokończonej pracy =>http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15420&page=1&pp=10&highlight=katapulta Tematem jej będzie średniowieczna katapulta, w tle może jakaś bitwa, oblężenie, zobaczymy. Dobra więc zaczne robić nowy model. Może to nawet lepiej bo troche mi się siatka pogmatfała w tym starym:)
Napisano 21 Czerwiec 200519 l cytuję w ramach programu:"i ty możesz być przez chwilę moderatorem": "Prezentowane prace powinny być nowe, zabronione jest wystawianie do konkursu prac publikowanych wcześniej na łamach innych serwisów czy biorących wcześniej udział w innych konkursach." wyciąg z regulaminu bitwy. o ile wiem to tyczy się także modeli. ale może się mylę...
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor Praca nie brała udziału w żadnym konkurszie, ani nie prezentowałem jej na łamach serwisu innego niż max3d. Więc chyba nie łamie regulaminu?
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Ale model musi byc robiony specjalnie do bitwy, nie można użyć prac robionych przed bitwą, dostałem kopa w dupe za to w poprzedniej edycji. Życze powodzenia
Napisano 21 Czerwiec 200519 l Autor O.K. Więc zaczynam od nowa, za jakiś czas dam nowe rendery nowego modelu.
Napisano 21 Czerwiec 200519 l paw11 -> dokładnie tak jak Ci już Panowie powiedzieli :) w regulaminie napisane jest: "Prezentowane prace powinny być nowe" a z tego co piszesz to nie wygląda, że jest to nowy model. Witam i powodzenia życzę