paw11 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Postanowiłem wziąć udział w bitwie korzystając ze swojej wcześniejszej, niedokończonej pracy =>http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=15420&page=1&pp=10&highlight=katapulta Tematem jej będzie średniowieczna katapulta, w tle może jakaś bitwa, oblężenie, zobaczymy. Dobra więc zaczne robić nowy model. Może to nawet lepiej bo troche mi się siatka pogmatfała w tym starym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Życzę powodzenia i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 cytuję w ramach programu:"i ty możesz być przez chwilę moderatorem": "Prezentowane prace powinny być nowe, zabronione jest wystawianie do konkursu prac publikowanych wcześniej na łamach innych serwisów czy biorących wcześniej udział w innych konkursach." wyciąg z regulaminu bitwy. o ile wiem to tyczy się także modeli. ale może się mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Praca nie brała udziału w żadnym konkurszie, ani nie prezentowałem jej na łamach serwisu innego niż max3d. Więc chyba nie łamie regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Ale model musi byc robiony specjalnie do bitwy, nie można użyć prac robionych przed bitwą, dostałem kopa w dupe za to w poprzedniej edycji. Życze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw11 Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2005 O.K. Więc zaczynam od nowa, za jakiś czas dam nowe rendery nowego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Proponuję również walące się w tle wieże zamku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 paw11 -> dokładnie tak jak Ci już Panowie powiedzieli :) w regulaminie napisane jest: "Prezentowane prace powinny być nowe" a z tego co piszesz to nie wygląda, że jest to nowy model. Witam i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi