sloneczny_karuch Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 A ja myslalem nad czym takim jak w "obcym 2"(koniec filmu jak Riplej wsiada do takiego dzwigu i walczy z matka). Tylko ze temu dzwigowi sie dorobi pare dzialek;] (to jest wlasnie goliat. nie pytajcie dlaczego, gdzies tak uslyszalem). Walczyc bedzie chyba z cyborgiem. Na jakim tle to sie bedzie dzialo jeszcze nie wiem. Dzisiaj zaczynam wiec jeszcze nie mam co zalaczyc. Nie wiem tez ile zdaze zrobic bo przez wiekszosc wakacji to mnie nie ma. Zycze wszystkim powodzenia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sloneczny_karuch Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Przepraszam, zapomnialem zaznaczyc w temacie ze trzymam sie - Maszyn bojowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGmakonts Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 To daj w temacie że to są maszyny bojowe "Edycja" nie gryzie No i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Goliat ? Może w StarCrafcie ? :) tak czy siak - witam serdecznie i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts