Michas Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 Klepie temat sobie ;) Szczerze mówiąc to nawet nie patrzyłem czy jest juz podobny jakiś. Miałem kilka konceptów już dużo wcześniej, i ten o którym teraz myśle też jeszcze się może zmienić - no ale zobaczymy Narazie nie chcę zdradzać za wiele szczegółów, gdyż sam nie jestem ich do końca pewien.. :) Wiemy że będzie bitwa dwóch nacji. Aż w kościach czuje że postawiłem sobie poprzeczke wysoko - spory rendering, dużo różnorodnych modeli robotów, szczegółowy modeling.. uh uh ratuj Boże, no ale zobaczymy, może to będzie kolejna lekcja pokory :D Nie mniej jednak życzę powodzenia wszystkim i miłej zabawy :-) PS. Nie przejmujcie się nagrodami, i tak ja zgarnę :D hehehe
Baldack Napisano 21 Czerwiec 2005 Napisano 21 Czerwiec 2005 witam... i zycze powodzenia w bitwie:P wyscignolem leru:D
Michas Napisano 21 Czerwiec 2005 Autor Napisano 21 Czerwiec 2005 hehe :) dobra jako że dzisiaj "chyba" jest najkrótsza noc w roku więc postanowilem wykorzystać ją całą.. zabieram sie do roboty ;)
Rekomendowane odpowiedzi