Napisano 22 Czerwiec 200519 l Jako temat wybrałem maszyny bojowe a tytuł wziął się z nazwy "błonkówki pasożytniczej" która jest podstawą mojej maszyny bojowej, chce dodać temu owadowi elementy mechaniczne i wstawić kilka sztuk na ruiny miasta, np czegoś na krztałt starej warszawy.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor narazie pracuje nad jakimś renderkiem poglądowym sceny, żeby sprawdzić co i jak ma być na tej scenie, a potem tylko podmienić modele na te gotowe, i git.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l ja terz bede startował w bitwie miałem zamiar zrobić robota w modliszki ale zdecydowałe zrobić z większego zwierza
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Jakoś wszyscy mamy takie same pomysły, ja zamierzam zmechanizować pszczołe ale teraz się zastanowie.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor heh seivar patrz na mój podpis :) A tak wogóle to wygranie tej bitwy to taki prestiż że pracy długo szukać nie trzeba.
Napisano 22 Czerwiec 200519 l O rany, inwazja insektów się szykuje :) Fajnie, fajnie, czekamy. Powodzonka życzę!
Napisano 22 Czerwiec 200519 l no zapowiada sie ciekawie, a nie ma tak zle (jesli chodzi o Twoj sprzet) 448Ram to Ci raczej wystarczy (w przeciwienstwie do moich 256ramow:(). Powodzenia!
Napisano 22 Czerwiec 200519 l Autor mały, testowy renderek, tak to będzie mniejwięcej (raczej mniej) tak wyglądało, na pierwszym planie martwy koleś, bardzo rozmyty, tudzież jego broń, a w tle dwa/trzy maszyny-robale siejące spustoszenie. ps. ten najbliżej to człowiek jest ale już nie resetowałem bipeda.:)
Napisano 14 Lipiec 200519 l No no, tlo jest jak najbardziej ok, a w polaczeniu z tymi owadami to moze miec fajny klimacik, cos a`la HL2. Powodzenia