rudi_88 Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 Pierwszy raz uczestniczę w bitwe ale mam najdzieje że dotrwam do końca :D Narazie mam w głowie tylko ogólny zarys sceny: samochód rajdowy (Lancia Delta/Peugot 307) w zakręcie najeżdżający na pieniek lub kamień. Najprawdopodobniej będzie to zbliżenie na koło (wyginające się zawieszenie, gorąca tarcza hamulcowa) lub samochód w następny fazach wypadku. Niedługo pokaże coś konkretniejszego :D Życzę powodzenia innym bitewnikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 kocgam takie piekne wypadki :D. mam nadzieje ze Ci to fajnie wyjdzie, bedzie czym oko cieszyc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Share Napisano 22 Czerwiec 2005 witam rudi_88 w Bitwie i powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudi_88 Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2005 coby nie bylo ze nic nie robie to zdecydowałem sie na samochod => Narazie szukam blueprintow i zdjec, jak tylko go zaczne to pokaze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altus Napisano 27 Czerwiec 2005 Share Napisano 27 Czerwiec 2005 Super fure wybrales :) W 2004 r. bylem na rajdzie zubrow, mam nadzieje ze ci sie fotki przydadza. http://img117.echo.cx/img117/2938/rotationf10000050kx.jpg http://img104.echo.cx/img104/2913/rotationoff10000051qb.jpg http://img89.echo.cx/img89/3264/rotationoff10000116hu.jpg Trzymam kciuki pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudi_88 Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2005 ddFotki juz co prawda mam ale pomoc sie zawsze przyda :D thx Coś juz powoli zaczynam robic, ale pogoda jakos nie zachęca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudi_88 Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 Wrzucam update na zachęte do komentowania :) Koncept sie zmienil trochę, wiec bedzie to obraz z kamery w której stronę zaczyna samochód koziołkować. Komentarze mile widziane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 czy samochod bedzie low poly?? narazie malutko do oceniania pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buckey Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Pierwszy koncept - rajdówka zachaczajaca o pieniek, wybijajacy ja, moment wyrwania koła, zerwany zderzak, nadkole, odrywajace sie kawalki lecace w powietrzu - bardziej mi sie podoba :) Bo koziołkujacy samochod w strone kamery super wygladalby w animacji - szybko i widowiskowo zblizajacy sie w strone osoby nagrywajacej - to robi wrazenie. Ale czy uda sie to pokazac w jednym obrazku? Mozliwe, sam sie zastanawiam jak pokazac w tym wypadku trajektorie auta zblizajacego sie do kamery, tak zeby nie bylo watpliwosci ze moze to byc zdjecie z boku? No w kazdym razie, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudi_88 Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 czy samochod bedzie low poly?? NIE :) (...)to robi wrazenie. Ale czy uda sie to pokazac w jednym obrazku? Do tego zmierzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi