SimeN Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam Pierwszy raz w bitwie, mam nadzieje, ze dotrwam. Mialem sen... piekny sen, a w tym snie: Pustynia. Prawie bezchmurne niebo. 40 st. celcjusza. Widac ruchy nagrzanego powietrza. Na pierwszym planie maly samochod, ktory podaza, przed wielkim, ogromnym, troche futurystycznym czolgiem. Chcialbym dobrze oddac ogrom, a przez to i roznice w wielkosci, dwoch maszyn. Jedna mala, zwinna, a druga olbrzymia, powolna, ale z respektem :D Myslalem rowniez nad pora dnia, czy noc, swiatlo ksiezyca, nie doda troche tajemniczosci, jednak uznalem to za malo wazne, na tym poziomie pracy. Daje odrazu pierwszy render czterech, czterolufowych dzialek ;] Bede wdzieczny za wszystkie komentarze, sugestie i oceny :) pozdrawiam
Ardeni Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Działko jak działko, zapodaj więcej screenów, bo z konceptu zapowiada się ciekawie!
Leru Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 witam w Bitwie, gorące klimaty :] życzę powodzenia
Herman Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 o kurcze a to mi nowość ... pustynia, dwa roboty - dobre tak trzymać
hkropinski Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 dawno nie dawałeś nowych renderków, mam nadzieję, że się nie poddałeś, bo praca się nieźle zapowiadała, pozdrawiam
SimeN Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Napisano 13 Lipiec 2005 Nie, nie poddalem sie tylko wyjechalem i dopiero dzis wrocilem :) Sprobuje troche przyspieszyc, tylko sporo czasu zajmuja mi texturki. Ogolne modele mam juz zrobione, blizej weekendu cos powinienem dac. Dzieki za zainteresowanie :)
SimeN Napisano 17 Lipiec 2005 Autor Napisano 17 Lipiec 2005 Witam Mialobyc blizej weekend, jest niedziela, ale zawsze weekend :P Wrocilem do mojego modelu, troche dorobilem i niestety zauwazylem, ze ciagnac go w tym stylu, nie osiagne tego co chce. Postanowilem, ze troche zmienie zalozenia, jesli o niego chodzi. Dzialka ida w odstawke, a narazie modeluje wiezyczke. Bede do niej dorabial jeszcze detale (srubki i takie tam ;]). Ciagle mam w glowie, pedzacy przez piaski pustyni czolg, gdzies to widzialem, ale nie moge sobie przypomniec. Ide sie zastanawiac nad bryla pojazdu :) Czekam na komentarze. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi