tomeus Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Witam !! Postanowiłem się także dołączyć do bitwy . Render będzie przedstawaił psychopate ( szalonego , więźnia , terrorysty - kogos w tym stylu ) ktory będze przystawiał spluwe do głowy jakiemuś glinie ( albo cywilowi - to tez nieustalone :P ) . A pare metrów przed nim stoji paru komandosów ktorzy najchętniej by go podziurawili , ale szkoda im ( tytułowego ) zakładnika . Postaram się zrobić jakąś fajną pracke - teraz mam wakacje, to kupe czasu . Koncept zamieszcze dopiero jutro koło połódnia . Pozdrawiam :)
-M@RTIN- Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 Tomeus, coś Cie nie było widać, ale jak się wkońcu pokazałeś, to z najlepszym tematem, z niecierpliwościa czekam na ten koncept:D. zapowiada sie ostra rywalizacja. pozdro ;D
Salvator Napisano 22 Czerwiec 2005 Napisano 22 Czerwiec 2005 witam sąsiada :> powodzenia w bitwie, na pewno będę cię dopingował :) pozdro
tomeus Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 Powiedziałem że dzisiaj dodam koncepty i słowa dotrzymam . Mam z 3 różnych perspektyw , bo jeszcze niezastanowiłem się z której będzie najlepiej .
-M@RTIN- Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 fajny koncept :D, co do perspektywy, to zależy od tego co chcesz pokazać: zdenerwowanie komandosów, czy moze strach "zakładnika". naprawde niezły pomysł z tym zakładnikiem, pozdrawiam.
tomeus Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 Masz racje. Ale tu chyba wybiore strach tytułowego zakładnika.(w końcu o tym mam temat ) . Niebawem ruszam z modelingiem terrorysty.
-M@RTIN- Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 czekam z niecierpliwością, na pierwsze rendery, a szczególnie na postac zakładnika, na jego twarz. ten strach w jego oczach. ;D powodzenia życzę ;D
Gość Bad Moon Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 W lewej dłoni widze Guna, a w prawej dał bym mu nuż czy coś,, bo wiesz trzymanie zakładnika gołą dłonią za gradło jakoś nie przemawia
tomeus Napisano 23 Czerwiec 2005 Autor Napisano 23 Czerwiec 2005 No właśnie wiem. Ale mi tu chodziło o to że on może mu kark skręcić czy coś . Ale myśle że faktycznie nóż będzie bardziej wyraźny .
el_presidente Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 bdb pomysl, popracuj nad pozami, jak posiedzisz nad tym i oddasz napiecie, to gun w jednej rece wystarczy:) Obejzyj kilka filmow, pograj w SWAT'a, powodzenia, 3mam kciuki
tomeus Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Dzisiaj zacząłem robić terroryste ... narazie tylko klate ...staram się oszczędzać w poly bo będą jeszcze dwaj inni ( zakładnik i Anty-terro ) ... poza tym klata i tak będzie zakryta zakładnikiem ... ale ja zawsze robie wszystko... za pare dni myśle że skończe robić całe ciało ... niemówie nic o główce bo szukam printów , a te które znalazłem do tej pory są sprzeczne z moimi wyobrażeniami . Pozdrawiam
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 koncepty fajne i pomysł super, ale nad mięśniami brzucha musisz popracować - takie płaskie i nieprawdziwe, pozdrawiam i życzę powodzenia
tomeus Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Właśnie wiem. To są moje początki jeśli chodzi o elementy organiczne, i jeszcze musze nad nimi dduuzzoo popracować . To jest moja 1 postać jaką robie. Licze na wasze rady i uwagi - to moze cos z tego wyjdzie .
Leru Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 ooooooooooo przepraszam za pominięcie ;) witam w Bitwie i życzę powodzenia
tomeus Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Napisano 6 Lipiec 2005 Ja tam się nie obrażam. Dzisiaj się wziąłem już ostro do roboty. I mam kolejny render. Ale jeszcze musze troche poprawić ręke i wypominaną płaskość.
mkk3a Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 moze pokaz siateczke, to bedzie łatwiej powiedziec co jest zle :)
tomeus Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 Poraz kolejny daje render. Jest w nim między innymi poprawiona siatka i dorobione plecy. Przez co model jest bardziej kulisty ( niema żadnych kanciastych vetrexów ).
hkropinski Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 to już poprzednia wersja była chyba leprza... sorry, ale to nie jest dobre. ręce są przy dłoniach zbyt żylaste ( 1 ), między piersiami jest szpara, której nie powinno byc ( 2 ), i mięśnie brzucha jakieś wąskie ( 3 ) - pierwsze mogłeś zostawić i tylko uwypuklić. jak to poprawisz to będzie ładnie, pozdrawiam i życzę powodzenia
tomeus Napisano 9 Lipiec 2005 Autor Napisano 9 Lipiec 2005 Dzięki. Na jutro postaram się wszystko poprawić i dać kolejny update.
tomeus Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Napisano 10 Lipiec 2005 Niewiem czy dzisiaj dam rade z tym renderem :( . Wczoraj byłęm u kuzynki na urodzinkach a dzisiaj byłem tylko troche rano na kompie ...
-M@RTIN- Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 dasz rade, jak to mowia: czego nie zroibsz dzis....zeobisz jutro, zycze powodzenia i czekam na rendery z niecierplowoscia :D
tomeus Napisano 10 Lipiec 2005 Autor Napisano 10 Lipiec 2005 Dzięki. A kolejne rendery niebawem. hkropinski ---> jak mówiłeś zacząłem poprawiać ... no i ... czy twoim zdaniem mam mięśnie brzucha zrobić na nowo i usunąć stare czy tylko poprawić stare ?
Rekomendowane odpowiedzi