Gość nosiek Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Mam 12 lat i na jutro muszę oddać pracę, a właściwie animację. Jak ją wyrenderować bez użycia Animation > Make Prewiev? Niech ktoś mi pomoże, może w jakiś sposób się odwdzięcze? Jeśli możesz mi pomóc to odpisz lub wyślij e-maila:[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Mam 87 lat i chyba znam odpowiedź! aby wyrenderować musisz mieć ustawione tak jak na screenie ale to chyba nie o to ci chodzi, do u? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Termos Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 hmm...najprosciej byloby: wcisnij F10 na dole ustaw widok z ktorego chcesz wyrenderowac kiedy progr spyta gdzie zapisac anime,po podaniu sciezki wejdz w setup (po lewej) i wybierz kodek do kompresji potem tylko render i wio opisalem Ci najogolniej co i jak,ogolnie jest tam duzo ustawien PS.nie wiem na hjakim sprzecie bedziesz potem anime prezentowal wiec radze uzyc (jako kodeka) mpg1 lub kulawego indeo a wogole najlepiej wyrenderuj non-compres i potem poeksperymentuj z kodekami uzywajac np Virtual duba powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 a musisz jeszcze zaznaczyć time output na active time segment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 Mam 87 lat really?! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi