Maceo Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 http://szafa.iceam.com/~wojcickim/zrzut_9final.jpg Layout dla serwisu o grach - headshot.pl Nie ma go jeszcze w sieci, ale to już nie moja rola. Zlecenie obejmowało sam projekt lay'a. Projekt 2 - dniowy za marną kasę. Dostałem kilka serwisów o podobnej tematyce, z których powinienem brać inspiracje. Wiele rzeczy jest z woli zamawiającego i logo. Np. grafika u góry. Ja bym zrobił bardziej skromną. Proszę o komentarze.
Marduk Napisano 23 Czerwiec 2005 Napisano 23 Czerwiec 2005 Niezłe niezłe... widać że to "krótko dystansowy" projekt, ale w tej klasie całkiem niezły ;). Tylko te gradienty mi jakoś nie pasują... zwykle się je stosuje, zeby coś "uwypuklić" ... ale gdy majątakie krawędzie jak tutaj, to traci sięefekt i wygląda to tak jak wygląda...
Maceo Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 no... co jest? Mało komentarzy to gorzej jak kilka zjazdów..
chveti Napisano 24 Czerwiec 2005 Napisano 24 Czerwiec 2005 ja cie niezjade bo znasz sie ;] powiem co mi sie nie podoba: -baner -logo -te menu na banerze -przypomina gry.wp.pl itp. ogólnie na + 5-/6
Maceo Napisano 24 Czerwiec 2005 Autor Napisano 24 Czerwiec 2005 pomysł na taki styl grafy wyszedł od zamawiającego. ja zaproponowałem inny, bardziej stonowany i minimalistyczny. logo to z 8 projektów - zamawiający wybrał ten. to, że ma przypominać portale z grami to zamierzone było ;) spodziewałem się takich wad, bo sam je widzialem :D ale dzięki. widzę, że widać to też z zewnątrz
Rekomendowane odpowiedzi