Napisano 23 Czerwiec 200519 l http://szafa.iceam.com/~wojcickim/zrzut_9final.jpg Layout dla serwisu o grach - headshot.pl Nie ma go jeszcze w sieci, ale to już nie moja rola. Zlecenie obejmowało sam projekt lay'a. Projekt 2 - dniowy za marną kasę. Dostałem kilka serwisów o podobnej tematyce, z których powinienem brać inspiracje. Wiele rzeczy jest z woli zamawiającego i logo. Np. grafika u góry. Ja bym zrobił bardziej skromną. Proszę o komentarze.
Napisano 23 Czerwiec 200519 l Niezłe niezłe... widać że to "krótko dystansowy" projekt, ale w tej klasie całkiem niezły ;). Tylko te gradienty mi jakoś nie pasują... zwykle się je stosuje, zeby coś "uwypuklić" ... ale gdy majątakie krawędzie jak tutaj, to traci sięefekt i wygląda to tak jak wygląda...
Napisano 24 Czerwiec 200519 l ja cie niezjade bo znasz sie ;] powiem co mi sie nie podoba: -baner -logo -te menu na banerze -przypomina gry.wp.pl itp. ogólnie na + 5-/6
Napisano 24 Czerwiec 200519 l Autor pomysł na taki styl grafy wyszedł od zamawiającego. ja zaproponowałem inny, bardziej stonowany i minimalistyczny. logo to z 8 projektów - zamawiający wybrał ten. to, że ma przypominać portale z grami to zamierzone było ;) spodziewałem się takich wad, bo sam je widzialem :D ale dzięki. widzę, że widać to też z zewnątrz