AnyMan Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam! Mój problem zapewne wyda się wam równie prosty jak i odpowiedź, ale jak dla mnie (początkującego) istnieje. Teraz do rzeczy. Mam stworzoną animację + animowaną kamerę. Przy włączonym widoku z kamery obiekty w scenie nie poruszają się, a przy innych widokach np. Perspective widać, że kamera porusza się wraz z obiektami. Co z tym można zrobić? Pomocy! Pozdrawiam.
Kakrotto13 Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 moze zes zlinkowa przez przypadek kamere z obiektem ;]
asblaze Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Dokłądnie jak napisał Kakrotto13... Masz zlinkowane elementy sceny z kamerą.... dlatego wzgledem niej są nieruchome ale względem świata przemieszczają się dokładnie tak samo jak kamera... Mam nadzieje, że jesteś młodym człowiekiem, bo tylko wtedy usprawiedliwa CIę niezauważenie tak oczywistej zależności ;) Pozdrawiam
AnyMan Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Już sobie poradziłem... były zlinkowane. Może przez przypadek?;) A co do tego czy jestem młodym człowiekiem - tak - liczę sobie 15 lat a przygodę z 3D dopiero zaczynam. Dziękuję i pozdrawiam!
mistrz3d Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 a to mlody. witam na forum i zycze powodzenia w swiecie 3D. pozdrawiam mistrz3d:)
Rekomendowane odpowiedzi