Misic Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 Sorki, że niepomalowany i nieoreklamowany, ale nie jestem mistrzem texturowania... co tu dużo gadać, wogólę nie potrafię teksturować, ale jak się nauczę, to kiedyś w dalekiej przyszłości spróbuję cosik na nim namalować... a tymczasem proszę o uwagi na temat tego modelu, przydadzą się na przyszłość :)
honzik Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 hmmm.... coś mi tu nie gra, owszem, modelik jest baardzo fajny, nie znam sie za bardzo na bolidach tego typu ale widziałem maklarena F1 i wyglądał całkiem inaczej [rotfl2], albo wzrok mnie myli albo.... hmmm, ale co tu dużo gadać, modelik na pewno jest udany i bardzo fajny i myślę że to nie koniec [spox] - - - - - pozdrowionka
sikham Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 brakuje chyba kilku drobnych szczegułów jak kierownica ;)
Misic Napisano 6 Czerwiec 2003 Autor Napisano 6 Czerwiec 2003 Zgadza się sikham, \"środka\" jeszcze nie zrobiłem... szczerze mówiąc, to nie mam zielonego pojęcia jak ją zrobić, nie wiem nawet jak wygląda i to samo tyczy się siedzenia... niestety mało jest zdjęć wnętrz jakichkolwiek F1 :( honzik, model robiłem z z rzutów z góry i z boku i trochę ze zdjęć z wyścigów, ale mnie osobiście jako twórcy wydaje się, a wręcz jestem pewny, że wszystko jest ok.
honzik Napisano 6 Czerwiec 2003 Napisano 6 Czerwiec 2003 OK zwracam honor - już sprawdziłem, chodziło mi o ten model który zwie się: McLaren F1 - - - - - pozdrowionka
Misic Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 Heh... małe nieporozumienie :) Miałeś prawo się pomylić bo oba modele się tak samo nazywają, McLaren F1 i McLaren Formula 1 (F1 to jest skrót i przez to się wszystko popieprzyło). Pordrowionka również dla Ciebie!
Misic Napisano 7 Czerwiec 2003 Autor Napisano 7 Czerwiec 2003 Dla zaglądających tu powiem, że jednak zabrałem się za teksturowanie tego modelu... jak skończę, to na pewno zamieszczę tu zdjątko... I promise :)
Misic Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 Oreklamowałem mojego McLarena... co o tym myślicie?
sikham Napisano 8 Czerwiec 2003 Napisano 8 Czerwiec 2003 nie lepiej było dać go do wip z tymi reklamami niebo lepiej
Misic Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 Wolę nie pisać Wip\'ów, bo z reguły nie kończę moich modeli, a nie chcę zaśmiecać forum, ale cieszę się, że się podoba :D
Misic Napisano 8 Czerwiec 2003 Autor Napisano 8 Czerwiec 2003 Może w końcu jakiegoś napiszę... przynajmniej mnie to zmobilizuje do kończenia zaczętych modeli :)
Rekomendowane odpowiedzi