clown Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 moglibyscie mi doradzic ci którzy czytali po prostu 3ds max 5 wydawnictwa helion czy to dobry tytuł dla nowicjusza? prosze o pomoc pozdrawiam
huzdebos Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 siewka, jeśli jestes kompletnie zielony (nie UFO tylko początkujący :D) to lepiej poznać manuala maxa(wdepnij F1), a po paru sesjach możesz kupić sobie tą kisążeczkę, Warta polecenia chociażby z tego powodu,że jest tam mnogość rzeczy do zrobienia od prostych modeli po ambitniejsze efekty przy renderingu, ale ale nie wyczerpuje tematu co jest chyba oczywiste, pozdrw
arcade Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 popieram poprzednika, radze zacząć od tutoriali zawartych w pomocy help ->tutorials wytłumaczą ci one od podstaw co i jak. Ja kupiłem książkę i nawet nie przeczytałem :P pzdr
Gość mr.blonde Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 mysle że ta książka jest raczej dla nowicjuszy, sam zaczyam zabawe z maxem i często się przydaje, a jak nic nie znasz angielskiego to z helpa i tak nici
SAIRAM Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 To ja powiem tyle, ze jesli masz staly dostep do internetu, lepiej poszukaj dobrych poradnikow/tutoriali/video tutoriali. Po co marnowac kase...no chyba, ze masz jej za duzo:p
Rekomendowane odpowiedzi