Napisano 28 Czerwiec 200519 l moglibyscie mi doradzic ci którzy czytali po prostu 3ds max 5 wydawnictwa helion czy to dobry tytuł dla nowicjusza? prosze o pomoc pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 200519 l siewka, jeśli jestes kompletnie zielony (nie UFO tylko początkujący :D) to lepiej poznać manuala maxa(wdepnij F1), a po paru sesjach możesz kupić sobie tą kisążeczkę, Warta polecenia chociażby z tego powodu,że jest tam mnogość rzeczy do zrobienia od prostych modeli po ambitniejsze efekty przy renderingu, ale ale nie wyczerpuje tematu co jest chyba oczywiste, pozdrw
Napisano 28 Czerwiec 200519 l popieram poprzednika, radze zacząć od tutoriali zawartych w pomocy help ->tutorials wytłumaczą ci one od podstaw co i jak. Ja kupiłem książkę i nawet nie przeczytałem :P pzdr
Napisano 28 Czerwiec 200519 l mysle że ta książka jest raczej dla nowicjuszy, sam zaczyam zabawe z maxem i często się przydaje, a jak nic nie znasz angielskiego to z helpa i tak nici
Napisano 28 Czerwiec 200519 l To ja powiem tyle, ze jesli masz staly dostep do internetu, lepiej poszukaj dobrych poradnikow/tutoriali/video tutoriali. Po co marnowac kase...no chyba, ze masz jej za duzo:p