Napisano 8 Czerwiec 200321 l wiem że już wszyscy zapomnieli ale to jest dla mnie chyba ostatnia deska ratunku czy zna ktoś jakiś program w którym można w trybie graficznym kopiować pliki bo dostane nerwicy normalnie wpisując te wszystkie komendy w \"czystym \" dos\'ie
Napisano 8 Czerwiec 200321 l wykręcić twardziela iść do qumpla i skopiować :D [piwo] a co ci sie stało?! pozdroo
Napisano 8 Czerwiec 200321 l a co wymiekasz? ja jak mialem total awarię to 2 godziny wklepywalem komendy cd, dir mkdir i copy az wszystko uratowalem. bo byla niedziela wieczorem a do kumpla bylo za daleko ale dalem rade :)
Napisano 8 Czerwiec 200321 l Autor do qumpla sie nie da bo barracuda mi umarła :( po 2 tygodniach win sie nie włącza :( mimo że jest zainstaowany na 2 hdd NA tym co teraz działa :) okazało sie że tylko dos jeszcze ją odczytuje i niechcę zmarnować mojej szansy na uratowanie scenek bo jutro zanoszę do reklamacji :mad:
Napisano 8 Czerwiec 200321 l a zapytaj na www.infojama.pl :D tam na 100% ci pomogą... [forum] pozdroo