Blaster Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Witam. Kilka takich moich rysunków coby nie oczaić i skomentować. Pozdrawiam, Maciek. Zameczek "Vremengard": W zwiazku z tym, iz jest to duży file, zamieszczam linka dla chetnych: http://img156.imageshack.us/img156/6673/vremengard5vl.gif Potworek... I taka neuroshimowa maszynka Molocha: Na razie tyle, niedługo postaram sie cos dorzucić... :) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loreena Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Ta bestyja na 2 obrazku przypomina mi warga z LOTRa, spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 na formu dawaj obrazki w rozdziałce max 800xna ileś tam....dopiero podając linka mozesz dawać duze krowy....mi limit padł łącza i teraz mam tak wolne ssanie(bez skojażeń;)) że muszę czekac i czekać az mi się strona wgra. co do obrazków to podoba mi się pierwszy..jest wspaniały! wygląda jak rycina rysowaja przez jakiegoś klasztornika :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 Pierwszy faktycznie bardzo fajny. Kilka planow, slady na drodze, czaszki, kruki; wszystko opowiada jakas historie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Hehe, dzięki. Jestem fanem RPG i fantasy, więc ciagną mnie takie klimaty. Co do rozmiaru obrazków to juz to wszystko poprawiam. Wczoraj jak szedłem spać to pomyslałem, ze rzeczywiście mogłem dac tylko linki do duzych... :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 ten zamek na pierwszym się przewala ku widzowi. generalnie to mi się nie podoba ;) ale też mi się podoba. Znaczy odnajduję w nich bardzo fajną graficzność. No i zalążki na fajny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2005 Maceo, z tym zamkiem to masz rację. Zauważyłem to niestety juz po ukończeniu. ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi