Napisano 30 Czerwiec 200519 l Witam. Kilka takich moich rysunków coby nie oczaić i skomentować. Pozdrawiam, Maciek. Zameczek "Vremengard": W zwiazku z tym, iz jest to duży file, zamieszczam linka dla chetnych: http://img156.imageshack.us/img156/6673/vremengard5vl.gif Potworek... I taka neuroshimowa maszynka Molocha: Na razie tyle, niedługo postaram sie cos dorzucić... :) Pzdr.
Napisano 30 Czerwiec 200519 l na formu dawaj obrazki w rozdziałce max 800xna ileś tam....dopiero podając linka mozesz dawać duze krowy....mi limit padł łącza i teraz mam tak wolne ssanie(bez skojażeń;)) że muszę czekac i czekać az mi się strona wgra. co do obrazków to podoba mi się pierwszy..jest wspaniały! wygląda jak rycina rysowaja przez jakiegoś klasztornika :-)
Napisano 30 Czerwiec 200519 l Pierwszy faktycznie bardzo fajny. Kilka planow, slady na drodze, czaszki, kruki; wszystko opowiada jakas historie..
Napisano 1 Lipiec 200519 l Autor Hehe, dzięki. Jestem fanem RPG i fantasy, więc ciagną mnie takie klimaty. Co do rozmiaru obrazków to juz to wszystko poprawiam. Wczoraj jak szedłem spać to pomyslałem, ze rzeczywiście mogłem dac tylko linki do duzych... :) Pozdrawiam.
Napisano 2 Lipiec 200519 l ten zamek na pierwszym się przewala ku widzowi. generalnie to mi się nie podoba ;) ale też mi się podoba. Znaczy odnajduję w nich bardzo fajną graficzność. No i zalążki na fajny styl.
Napisano 4 Lipiec 200519 l Autor Maceo, z tym zamkiem to masz rację. Zauważyłem to niestety juz po ukończeniu. ;) Pozdrawiam.