Maly_Galy Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Witam, jest to moja pierwsza bitwa i pierwsza pracka wstawiana na tym forum, najwazniejsza dla mnie sprawa bedzie skonczenie jej i zeby wmiare dobrze ona przynajmniej dla mnie wygladala a wygladac bedzie to tak : bedzie szpitalny pokoj, przez okno bedzie wpadac wieczorne pomaranczowe swiatlo, na lozko bedzie lezal facet z bandazem na glowie wokol niego benda urzadzenia medyczne z ktorych bedzie wynikac ze facet zmarl ale nie dokonca, a z niego bedzie chciala sie wydostac jego dusza (duch) ktora nie za bardzo bedzie mogla bo kolesiowi znow zaczyna bic serce tyle :P a tu taki wmiare zarys tego co ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 WoW jak to koncept to masa się zapowiada. Czekam na bardziej konkretne rendery ;) ----------------------------------- Pozdro Maly_Galy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 2 Lipiec 2005 Share Napisano 2 Lipiec 2005 Powiem Ci ze ciekawie sie zapowiada. Bede stale tu zagladal i licze na czeste update :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 3 Lipiec 2005 Share Napisano 3 Lipiec 2005 Od razu wnoszę o dobranie odpowiedniego kadru. Ten co przedstawiłeś w koncepcie nie oddaje dramaturgii sytuacji. Witam w Bitwie, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 4 Lipiec 2005 Share Napisano 4 Lipiec 2005 No zapowiada się bardzo ciekawie!! Myślałem nad tym tematem ale dla mnie jest za trudny do zrealizowania :lol: Powodzenia - czekam na kolejne rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi