jckob Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 poprosze o ocene i jakies porady...co uleprzyc itd....
tweety Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 do poprawki ręce, wyglądają jak dwa cylindry, ciężko będzie później z rigiem jeśli nie będzie łokci. poza tym chyba każda postać w Cartoon ma uszy. pokażesz siatkę? na razie jest OK. hehe post niżej nielot007: moje małe niespełnione marzenie ;)
nielot007 Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 tweety troche mnie twoj avatar przerazil juz myslalem ze pomylilem fora:D a drugie to hmmm cg choice award tweety kiedy on to "zdobyl" :D:D wedlug mnie do poprawki tak jak pisze kolega wyzej rece i jeszcze troch mi nie pasi glowa noi oczywiscie siateczke musisz pokazac bo jak to wip bez siateczki ;P pzodro
tweety Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 ja bym buty zostawił. całkiem ciekawie mogą wyglądać
jckob Napisano 4 Lipiec 2005 Autor Napisano 4 Lipiec 2005 nowlasnie buty sa specjalnie duze.....to jest moja wizja tego akurat czlowieczka :)
Rekomendowane odpowiedzi