Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cześć ucze sie narazie maxa i mam mały problem zaczołem robić tutka z max3d tego z PEUGEOTEM 206 doszłem do momętu gdy trzeba zagęścić siatke auta przez dodanie lini do istniejącej już siatki problem polega na tym że nie moge narysowac tak lini aby przylegała odrazu do siatki auta linia przyczepia sie do podłoża zamiast do auta pomużcie jak mam to zrobić;/

• Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

sorki ze nie na temat ale chcialbym ci powiedziec zebys nie modelowal w maxie samochodow za pomoca splieow gdyz sa ktotko mowiac do du** :D jesli chcesz robic na nurbsach to polecam RHINO (program graficzny) w maxie najlepiej naladniej nadokladniej robi sie metoda poly aby sie dowiedziec jak to wyglada polecam standardowy tutek ktory jest na 3dtotal. a nazywa sie fiat 500 jesli wolisz video tutki to polecam modelowanie audi (nie pamietam jakiego:)) ktory jest na http://www.3d-palace.com tutki sa free tylko na 3d-palace musisz byc zarejestrowany

pozdro

Napisano

1) nazwij temat jakos pozadnie

2) ustaw odpowiednie opcje po kliknieciu prawym przyciskiem myszy na ikonke magnesu na pasku narzedzi (np. vertex oraz edge) - wtedy linie beda sie przyczepialy do innych lini

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności