Napisano 5 Lipiec 200519 l Mam problem :) Mam postać która ma juz przypisany ruch (rolkarz) i mam z nim kłopot. Chciałbym aby poruszal sie on po danej trajektorii nie wiem jak przypisać tą postać do ścieżki lub splinea. Dziękuje z góry za udzielenie pomocy Pozdrawiam DarCon
Napisano 5 Lipiec 200519 l Wiesz, co? Mam pomysł. Zlinkuj bipeda z dummy, a następnie puść dummy along spline. Nie wiem, czy zadziała, ale brzmi fachowo, prawda? :D
Napisano 5 Lipiec 200519 l Autor Wiesz, co? Mam pomysł. Zlinkuj bipeda z dummy, a następnie puść dummy along spline. Nie wiem, czy zadziała, ale brzmi fachowo, prawda? :D Co brzmi to brzmi ale temat śpi nie działa ta opcja to nie to.Nie wiem stary co miałes na myśli BRZMI fachowo?
Napisano 6 Lipiec 200519 l Ostatnio w dziale bodajże o modelowaniu młody zielony zwrócił się per "Wy Fachowcy". Odpisałem mu, ale wczułem sie w klimę i odpisujac Tobie nadal byłem pod jej wpływem. I tyle. :) Naprawdę nie przychodzi mi do głowy żaden lepszy pomysł. Dummy jako punkt odniesienia dla animacji i animowanie dummy powinno chyba zadziałać, ale lepiej zapytaj Krisa. Trzymam kciuki. :)