Tattoo Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 Witam wszystkich. Zapraszam do obejrzenia ostatnio skończonego modelu głowy. Przy modelowaniu(poly) korzystałem z dwóch odręcznych szkiców (front-side). Modelowanie zajeło kilka godzin-mapowanie i światła 3razy tyle czasu;) Użyłem max`a 7.0. Textury PS 8.0 bez tabletu Dodam jescze że maxa używam od 4miesięcy.
Kuciel Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 szczeze to nie podoba mi sie, ale cwicz, cwicz i jeszcze raz mowie cwicz :D
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2005 Napisano 6 Lipiec 2005 za bardzo wysunięte policzki ( tak mi się wydaje ), ale jak na 4 miesiące to może być
Tattoo Napisano 7 Lipiec 2005 Autor Napisano 7 Lipiec 2005 szczeze to nie podoba mi sie, ale cwicz, cwicz i jeszcze raz mowie cwicz :D Niepodoba ci się temat, klimat,itd... czy wykonanie techniczne. Powiedz coś wiecej -ciekaw jestem Pozdrowienia
Kuciel Napisano 7 Lipiec 2005 Napisano 7 Lipiec 2005 to jest tak nie podoba mi sie wykonanie ale rozumiem ze sie uczysz, przeslania zadnego niema, materialy i oswietlenie kiepskie, ale sam kiedys robilem gorsze prace wiec nie chcialem cie jakos strasznie krytykowac :)
Tattoo Napisano 8 Lipiec 2005 Autor Napisano 8 Lipiec 2005 Thanks za odpowiedż. Spoko, tak jak myślałem. Początki jak sam mówisz ciężkie są, mam nadzieje że starczy mi cierpliwości by kiedyś się czegoś nauczyć, a tutaj jest do tego jak sądze najlepsze miejsce. Pozatym szczera krytyka jest bardzo pomocna dla początkujących. Pozdro:)
hkropinski Napisano 9 Lipiec 2005 Napisano 9 Lipiec 2005 krytyka jest pomocna, ale ostra krytyka nie jest wskazana bo to zabija chęci pracy u początkujących - pamiętam co było jak dałem pierwszego robota ;-)) więc ja polecam mówić szczerze ale nie dobijać innych. to oczywiście nie tyczy się żadnego z powyższych postów, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi