rebuzz Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 mam jakis tam obiekt rzucilem na niego TArget Direct i swiatlo odbija mi sie na Plane ktory namalowalem na widoku front....problem tylko ze bardzo przydalby mi sie tam cien tego obiektu....hmm napewno wiecie plis help...mam moze jakis fog dac albo co?? Piszcie cos!!:]
Eko Napisano 9 Czerwiec 2003 Napisano 9 Czerwiec 2003 ja bym proponowal w opcjach swiatla zaznaczyc \"cast shadows\". A tak wogole to chyba mam nastepne pytanie do FAQ\'a, bo ten temat byl juz na forum
rebuzz Napisano 9 Czerwiec 2003 Autor Napisano 9 Czerwiec 2003 :] dzieki i sorki ze nie sprawdzilem wczesniej calego forum ale tak jakos wyszlo.....poczytalem tylko 2 stronki a potem no powiem szczerze mi sie nie chcialo...:P ale dzieki obieuje ze sie to juz nie powtorzy....!! :]
Eko Napisano 10 Czerwiec 2003 Napisano 10 Czerwiec 2003 zawsze mozesz skorzystac z funkcji \"szukaj\" ktora jest dostepna u gory
rebuzz Napisano 10 Czerwiec 2003 Autor Napisano 10 Czerwiec 2003 oki [piwo] na zgode....juz teraz przejrzalem forum i sie nie bede pytac o cos co juz kiedys bylo....:]
Rekomendowane odpowiedzi