Taylor Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 Uwaga. Jest to moje pierwsze autko w 3d maxie i prosilbym o wyrozumialosc w ocenianiu. Prosze również o jakie kolwiek rady , uwagi i komentarze. Samochod jest tylko i wylacznie tworem mojej wyobrazni- nie chcialem robic samochodu danej marki poniewaz pewnie by go nie przypominal.
shi Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 a po co tu siatka? genralnie moja rada jest taka - pocwicz na pocztek z latwiejszymi przedmiotami a jak juz bedziesz sie czul na silach to wykonaj jakis projekt. jesli nawet nie zrealizujesz go wiernie to przynjamniej bedziesz mial mozliwosc dowiedziec sie na ile cie juz stac pozdrawiam shi
hkropinski Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 tak jak shi - niezaczynaj od takich rzeczy, może byś poćwiczył coś prostrzego np. ołówek, biurko itp. bo ten model jest słaby nawet na początkującego. widać w nim kupę bugów i innych błędów. życzę powodzenia w nauce, pozdrawiam
miwt Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 no niestety...jest duzo bledow..przylaczam sie do zdania poprzednikow...tutki tutki tutki!!...pozdro
Taylor Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 dzieki. chyba macie racje:) popracuje nad czyms latwiejszym
Rekomendowane odpowiedzi