Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich uczestników kolejnej edycji bitwy 3D jak i tych którzy nie podjeli wyzwania, lecz zawsze ich komentarz jest mile widziany.

Postanowiłem spróbować swych sił, chodź wiem iż cudów w 3D nie czynie, ale pracy swej ułomności pokazać się nie boje.

Postanowiłem wybrać temat "Maszyny Bojowe" bo o ile mnie ktoś zna z forum to wie że zawsze kręciły mnie "humonoidalne" postacie a i nie którzy próbowali mnie namówić na wymodelowanie pojazdu a najlepiej samochodu. Nie ukrywam że nadal dla mnie to jest kosmos modelować samochód ( chodź maluszka zrobiłem i to niebieskiego ale tylko połowe :P ). Wiem też że wiele prac jakie zaczołem , nie skończyłem z róznych jak że i wam przytrafiających sie przygód z komputerem.

Najlepiej na maszyne bojową wybrał bym zdjecie mojej żony która stoji z wałkiem kiedy wracam o 4 nad ranem w stanie "trzeźwym inaczej" z jak zwykle dobrej imprezy ze znajomymi hehe :D :D :D ... Ale wiem że jak ona to zobaczy ... to przestanie urzywać wałka i weźmie coś cieższego i bardziej bolącego :D ... boooosiak dla mojego szkraba kochanego .. którzy przegląda to forum często i tak samo ja ona mnie i ja ją kocham ( i mam nadzieje ze wie że żartuje z tym zdjęciem :P )

Maszyne którą wybrałem to jedna z kart z Filmu "Duel Masters" , jedyne co mam na jej temat to ten obrazek .... Postaram sie jakos improwizować , jezeli ktos znajdzie w internecie lepsze ujęcie w całej okzałosci tej maszynki ... bede wdzięczny :D

Ponieważ tym razem jest dużo czasu , którego osobiscie sam za wiele to nie mam , lecz wierze ze uda mi się skończyć chociaż jedną z mojich babranin :P

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajny pomysł :)

witam w Bitwie, powodzenia życzę i pozdrawiam żonę :D

Napisano

heheh witaj SiD brachu:D kurde czekam z niecierpliwoscia na postep:] zapodaj kiedys na gg :)

Napisano
  • Autor

No wiec zaczołem ale jakos tak inaczej w textury go ubiore i co do sceny pomysłów mi brak :D ... Ale to z czasem samo przyjdzie ... albo jakis fajny user mi podpowie ... :D

Napisano
  • Autor

Aaa prosze bracie oto siatka :D

A odrazu się przyznaje ze wyglada ona tak beznadziejnie bo aby wewnątrz wielkich dział zrobic te wcięcia , urzyłem Star z Extrude a zwiększonej ilosci ramion do mojich potrzeb i zadziałałem boolean aby wyciąc to ....

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.