Shogun 3D Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 Uznałem, ze skoro to jest jak najbardziej 2D, a ja się na lekcjach polskiego w liceum nie nudziłem, to moje lekcyjne wypociny nie powinny gnić w szufladzie. zaznaczam, ze to sa pracki sprzed ok. 10 - 12 lat... Oto niektóre z nich: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 I jeszcze jeden dziki dzik... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 najlepszy jest jednak ten dziki dzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blaster Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Mi sie podoba dzik, smok i ten egzorcysta, chociaz nie mam pojęcia skąd padaja te cienie ;-) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2005 Zza okna, to miała być scena z Dziadów cz.III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oizo Napisano 16 Lipiec 2005 Share Napisano 16 Lipiec 2005 hehe no to widze ze uwazasz nma lekcjach j. polskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 Jasne, że uwazałem, ale inni nie uwazali, co redukowało wartość lekcji do zera i... no cóż... coś trzeba było robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi