Adrianboss Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 gdy robie render skończonego tutoriala wygląda to tak jak na rys1. Natomiast gdy chce zrobić animacje nie ma żadnych textur jest jak gdyby sam szkielet i wygląda to tak jak na rys2 co zrobić żeby animacja wyglądała jak na rysunku 1 czyli miała textury itp. proszę o pomoc
streaker Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Make preview - tak się nie renderuje finalnej animacji, to narzędzie słuzy tylko do podgladu, jak chcesz całą animacje renderować, to musisz w render dialog (F10) zaznaczyć na górze entire sequence.
Adrianboss Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 a gdzie dokładniej jest ta opcja bo nie znalazłem
streaker Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 Mój bład, entire sequence to jest w premiere, w maxie jest active time segment
Adrianboss Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 gdy ustawiłam tak jak ty kazałeś wyskoczyło takie okienko jak na rysunku gdy dałem ok to miałem normalny render bez animacji co mam zrobić żeby działało? prosze pomóż mi
Rekomendowane odpowiedzi