sikham Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 jkie są pluginy ( najlepiej free ) do robienia: terenów ,chmurek . mórz thnx 4 all[piwo]
danilo2 Napisano 11 Czerwiec 2003 Napisano 11 Czerwiec 2003 Po co ci pluginy???:( Zrób sam - po pierwsze będą lepiej wykonane (jak się postarasz), a po drugie nigdzie takich pluginów nie znajdziesz![spox] Jak będziesz miał pytania na temat \" terenów, chmurek, łączek...\" to pisz [email protected]
sikham Napisano 11 Czerwiec 2003 Autor Napisano 11 Czerwiec 2003 ale ja wiem jak je zrobić tylko mi sie niechce i chcę żeby mnie jakiś plug wyręczył np z chmurami bo to jest uciążliwe
imprecis Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 After Burnie mozna robic chmurki, ale on jest komercyjny
Traitor Napisano 19 Czerwiec 2003 Napisano 19 Czerwiec 2003 Terenow: DreamScape, TerraScape ChmureK: AfterBurn, PyroCluster Morze: DNT, DreamScape Wszystkie oczywiscie komercyjne[yes]
Anibal Napisano 20 Czerwiec 2003 Napisano 20 Czerwiec 2003 Ja tam bym ci Bryce\'a polecał mimo że to nie plugin... komunikuje się z Max\'em:)
Gość DooDah Napisano 6 Lipiec 2003 Napisano 6 Lipiec 2003 Environment Generator (Delise) ja uzywam tego to free skrypt.
Rekomendowane odpowiedzi