OverRide Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 Cześć. Przedstawiam wam moją pierwszą pracę. Nie jest to jakies arcydzielo , ale dopiero zacząłem pracę z Maxem. Mówcie mi co jest nie tak itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterus_123 Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 wbyglada jak by lewitowalo nad podloga, a poza tym materialy jakies takie kepskie, co do oswietlenia to chyba ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 sproboj wywalic wszystkie swiatla i wstawic skylight. W advended lightening wlacz light tracer i wyrenderuj - zawsze bedzie troche lepiej sie prezentowalo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 sam model jest bardzo prosty. popracuj nad teksturami i materiałami. powinno lekko odbijac światło. jesli zas chodzi o oświetlenie to skorzystaj z porady mr.funky'iego: skylight albo pobaw się Mentalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 15 Lipiec 2005 Share Napisano 15 Lipiec 2005 OverRide -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi