zorazek Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Witam wszystkich zainteresowanych!!! Bardzo chciałbym się nauczyć używać reaktora "cloth". Z góry mówię, że intensywnie szukałem jakiegoś tutka na ten temat i kurcze nic nie znalazłem. Mile widziane wszelkie wskazówki jak go używać. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 powinien byc razem z pluginem (w helpie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiekp Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 ja bardzo duzo dowiedzialem sie o module reactor z tutka z 3dKingdom, jest tez tam opisane chyba jak uzywac cloth. To jest link: http://www.3dkingdom.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=639 ps. jak link nie bedzie dzialal to poszukaj w dziale tutoruials na www. 3dkingdom.org. pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorazek Posted July 19, 2005 Author Share Posted July 19, 2005 Marcin - to coś już przerabiałem, ale dzięki za zainteresowanie. misiekp - dzięki. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts