Napisano 17 Lipiec 200519 l Z nudów odpaliłem zbrush'a i mam problem:) Tworze np. kwadrat. Następnie tworze 2 kwadrat. Jak włączyć/aktywować opcje edit pierwszej figróry ( w tym wypadku pierwszego kwadratu)? Za nic nie moge do tego dojść.
Napisano 17 Lipiec 200519 l bez problemu mozesz edytowac biezacy tool (jak chcesz miec mozliwosc pozniejszej reedycji obiektu to go jako tool nie zapomnij zapisac), ale jak cos juz na canvas pojdzie jako pixole, to o edycji na poziomie siatki juz raczej zapomnij (chyba ze ktos nas oswieci jakims trickiem jeszcze :]). btw. mocno polecam Practical Guide to ZBrush 2 (link gdzies na wierzchu na zbrush.com powinien byc) .
Napisano 17 Lipiec 200519 l aaaaaaaaaaahahahahaa, mialem taki sam problem i wiesz co nie wiem jak tego dokonac :) . otwieram toola , malu malu i save as tool a na koncy export do maxa. w dziale game art >: normal maping, dalem linka , do video tutkow : export import, z do maxa, i wypalanie normal mapy : polecam,
Napisano 18 Lipiec 200519 l Autor Dzięki za porady. Zaraz wypróbuje w praktyce co mi tam lcf doradziłeś:)