Pablonardo Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 modelowałem sobie autko juz 7 godzin, w pewnym momencie oś się stało z systemem i chciał się zrestrtować, przedtym spytał czy chce zapisać zmiany przed wyłączeniem, odruchowo nacisnołem tak...po ponownym uruchomieniu zapisu zobaczyłęm że mesh jest narzucony...da sięto jakoś cofnąć:/...pomocy:(
Tattoo Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Ja osobiście takiej sytuacji nie miałem ale tylko dlatego że Mesh Smootha nadaje jako dodatkowy modyfikator, dzięki czemu zawsze mam możliwośc wyłączenia efektu bądz wprowadzenia niezbędnej zmiany.
Marcin Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 jesli wszystko sie zlało (wszystkie modyfikatory zamienily sie w jeden ; editable poly/mesh) to juz nic nie zrobisz ... sprawdz czy masz jakiegos autobak.a ... sa w katalogu "autobak" w glownym katalogu maxa
Pablonardo Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Napisano 20 Lipiec 2005 wielkie dzięki Marcin!! było w autobaku trochębęde musiał nadrobić, ale lepsze to niż znowu od zera:))...wielkie dzięki:D
Huter Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 Czytając to naszło mnie pewne pytanko ... kiedyś spotkałem się "gdzieś" z opisem pluginy który zmniejszał gęstość siatki ... teraz mi się dopiero przypomniało, ale nic o tym nie wiem, nie wiem nawet czy to była prawda ... istnieje taki plugin?
sanki Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 jest optimize w maksie i rozne pluginy ale one nie przywracaja dawnego wygladu tylko zmniejszaja gestosc siatki wg jakiegos algorytmu
Huter Napisano 20 Lipiec 2005 Napisano 20 Lipiec 2005 jest optimize w maksie i rozne pluginy ale one nie przywracaja dawnego wygladu tylko zmniejszaja gestosc siatki wg jakiegos algorytmu acha ... dzięki ...
Rekomendowane odpowiedzi