Busiu Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Witam, pracue teraz nad wizualizacją (nigdy niemoge tego wymowic :P) pomieszczenia moim zaczatkiem pomysłu w głowie była ta mała grafika i juz prawie skonczyłem ale chciałem sie zpytac expertów co o tym sadzą.... i jak co sądzicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 calkiem ladnie ... przydalo by sie wiecej neibieskiego (swiatla ofcourse) bo wszystko takie bezowe ... ja bym tam zrezygnowal wogle z Direct lighta i dal sam skylight ... ogolnie fajna forma ... ale przydal by sie wiekszy render bo malo widac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 to wipowe sceny... niedługo render w 850x400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 Marcin sory ale to koncept !! napisałem moje ponizej jest tego sie bałem ze jak dam na początku koncept to beda mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Basiu nie wiedziałem że ty taki dobry jesteś :D Nieźle nieźle dodał bym wiecej obiektów np jakieś wymyśle roślinki doniczkowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 zieki wizz staram sie ten render to niby ostteczny chyba ze mnie strasznie zdołujecie w czyms (starałem sie czymac konceptu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 Skoro się trzymałeś referki to dlaczego barierka na samych schodach nie jest prostopadła do poziomu posadzki jak w oryginale ? Masz kamerę umieszczoną wyżej i bardziej na prawo niż na referce :P Direct light jest umieszczony w innym miejscu, hehe no i w oryginale jest listwa przypodłogowa. Tak poważnie to podkręć w PS kontrast i może będzie lepiej bo w referce jest głębszy mrok za filarami niż u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 20 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2005 ale powiedziałem ze starałem... a nie ze musi byc w 100 % takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 ale można by zmienić te poręcze bo pochyłe wyglądają paskudnie a pozatym nigdzie jeszcze takich nie widziałem :P a co do rendera to jeżeli chcesz uzyskać taki efekt jak w referce to koniecznie zwiększ color bleed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOTHMAN Napisano 20 Lipiec 2005 Share Napisano 20 Lipiec 2005 To rozwiązanie barierek jest dość popularne - ale na tej pracy łączenie barierki i szklanej tafli przy zmianie biegów jest niedopracowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 21 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2005 ja niemam vrey czy jak tam ja uzywam radisiti z cinema 4d i domyslam sie oco chodzi z color bleed - chodzi ci o odbicie na suficie podłoza (dlatego takie czerwone) render tego obrazka to 2h i niechce go predłuzac to i tak zadługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi