Napisano 20 Lipiec 200519 l po nieudanym starcie w html'u czas na flasha http://luuk.republika.pl/ komentarze mile widziane
Napisano 20 Lipiec 200519 l chciałeś commentsa to masz: do kitu top i kolorystyka strony. mam rozdziałkę 1280x coś tam i widzę gigantyczne buttony. ta strona nie ma "duszy" :/
Napisano 20 Lipiec 200519 l to samo TWEETY, strona nie ma duszy:( Kolorystyka, buttony, nawet preloader jest do bani, sorry ale mi sie nie podoba.
Napisano 20 Lipiec 200519 l Strona bardzo prosta ... ale to wip pewnie :) ... jak dla mnie to za mało by cokolwiek powiedzieć ... te kreski co się pojawiają - spodziewałem się intra ... wjazdu jakiś efektów, a one staneły i ... stają ... cała strona sterczy bez ruchu ... to flash, ożyw ją ... jakieś maseczki, błyski ... te kreski załatwiłeś AS'em? Heh... jeśli to w planie ma sterczeć bez efektu to marnne, jak i pojawianie się ... lepiej by było jak by było ich mniej ... i jedna z góry leci i płynnie się zatrzymuje, albo lepiej spada zatrzymując się płynnie i lekko do góry co można ładnie w AS zrobić, potem z tego wylatuje duplikat i w dół leci identycznie i tak do samego dna ... przy każdym duplikacie mału odgłosik ... "pik" ... i tak zrobić kilka ... może pięć ... i by tym duplikatom jakiś efekty towarzyszyły bo takie same spadające kreski są troche nudne :) ... a potem z nich generować menu drzewkowe ^^ ... pracuj, pracuj :) ... wiesz, nagłówek mi przypomina pewną grę z Amidgi 500. Chyba jednak coś powiedziałem :) ... działaj ... chętnie będę obserwował postępy Twojej pracy ... Zobacz załącznik ... jest to zoom fragmentu tych kresek po lewej ... wyrównaj to! ... a jak kopiowałeś to za pomocą AS to coś zmaściłeś ... Przyglądaj się z bliska wynikom pracy ... taka rada ...
Napisano 20 Lipiec 200519 l Autor Huter- co znaczy skrót "AS"? to co pokazałeś na załączniku to już ode mnie nie zależy, ściągnołem dzisiaj MotionArtist i w nim tą stronkę robiłem, widocznie nie wszystko tworzy dokładnie :]
Napisano 20 Lipiec 200519 l AS - Action Script ... F9 we Flashu MX 2004 ... Chwila, to Ty robisz we Flashu czy jakimś programie? Nie ma programu który dorównałby możliwościom programu Macromedia Flash :) ... oczywiście w tej dziedzinie ^^ ... Nie znam MotionaArtista i nie mam pojęcia co potrafii to też trudno mi dawać jakieś rady ... W ogóle można w nim stosować AS? Obecnie AS'em można robić fantastyczne rzeczy i jeśli ten programik nie ma tego - czarni widzę jego możliwości ...
Napisano 20 Lipiec 200519 l Autor Nie ma programu który dorównałby możliwościom programu Macromedia Flash :) racja, MotionArtist na dłuższą metę nie wytrzymuje będę musiał zrobić od podstaw w MF, bo chyba o exporcie niema co marzyć:\
Napisano 20 Lipiec 200519 l Możesz inportować swf ... ale nigdy nie uzyskasz tego we flashu tak jak byś chciał ... są progarmy które przerabiają pliki swf na czytelne przez flasha ... znaczy się - pliki fla :) ... jedne są lepsze, inne gorsze ... ale spotkałem się z programem któremu dałem do przerobienia swf'a mojej gry ... w 87% SUKCES :) ... dużo jak na swf'a - grę ... ale z swf'ami generowanymi w innych programach nie wiem jak sobie radzą ...